OVER ONS

Wie zijn wij

Wij zijn een hecht team bestaande uit contactcenter experts die vele jaren ervaring hebben binnen deze branche. Uiteindelijk hebben wij onze organisatie opgericht die de belangen van zowel onze opdrachtgevers als onze contactcenters behartigd en streeft naar de ultieme samenwerking waarbij wij alle partijen zoveel mogelijk begeleiden naar het doel dat we nastreven. Hierbij maken wij optimaal gebruik van ons team met IT-ers, backoffice medewerkers, projectmanagers, supervisors/qualitysupport, trainers en social media experts!

Waarom Callcentersolutions?

Partner worden van Callcenter Solutions is voor iedereen die vooruit wil. Wij verzorgen de beste projecten, diensten en producten. Alle diensten en producten stellen we beschikbaar in één portaal. Dankzij onze jarenlange ervaring en inmiddels een behoorlijk marktaandeel geniet u ook van de collectieve voordelen die wij krijgen. Naast hoge vergoedingen, kredietfaciliteiten en leuke incentives, vormen we ook een steun in uw rug bij alle bijkomende moeilijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen alle partijen de langgezochte oplossing bieden! Wij werken met zorgvuldig geselecteerde contactcenters en zorgen ervoor dat we onze opdrachtgevers op meerdere vlakken kunnen bedienen. Zo kunnen we uw secretaresse op afstand zijn, uw binnenkomende oproepen beantwoorden en tegelijkertijd ook uw diensten of producten namens u verkopen. Ook kunnen we uw social media beheren en uw chat overnemen.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een totaalpakket en zorgen ervoor dat uw zaken goed geregeld worden, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. We boren nieuwe markten aan, zoeken nieuwe projecten en leiden het volledige proces. Ook maken we het u mogelijk om alles wat wij te bieden hebben overzichtelijk in te zien door u te faciliteren van één portaal waar alles bij elkaar staat.Gaan wij samenwerken?

Wij bieden onze partners een afgewogen aanbod van producten en diensten van verschillende leveranciers die afkomstig zijn uit verschillende branches, zoals telecom, energie, TV, internet en binnenkort meer. Bent u aanbieder van een product of dienst, denkt u dat het voor onze partners relevant kan zijn en wilt u het uitbesteden aan een betrouwbare partij? Dan komen wij graag met u in contact.

Waar staan wij voor?

Bij Callcenter Solutions staan wij voor service. Onze service houden we op een hoog niveau door u, samen met al onze partners, te voorzien van een persoonlijke aanpak. Immers, de behoefte van elke partij is anders en wij handelen hiernaar. Samen met onze financiële afdeling, onze backoffice en verkoopteam zorgen wij ervoor dat het voor u nog makkelijker wordt om uw bedrijf te laten groeien.
Wat moet u doen?

Vul ons contactformulier hieronder in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om alle mogelijkheden verder toe te lichten. Spreekt u liever gelijk een van onze medewerkers? Bel ons direct!

Partner worden?

Wij beschikken over het meest complete portaal binnen onze branche. Alle diensten en producten kunt u aansluiten via één centraal systeem. Wij hanteren een persoonlijke aanpak voor onze vele partners en straks ook voor u! Wilt u ook partner worden?

Invalid Input
Het ingevoerde e-mailadres is ongeldig.
Invalid Input
Invalid Input
Transparantie en kwaliteit

Transparantie en kwaliteit

Callcenter solutions hecht veel waarde aan transparantie en kwaliteit. Om die reden zijn wij als een van de eersten aangesloten bij het Centraal Intermediair Register (CIRE). Het register stelt een transparantiekeurmerk beschikbaar voor wederverkopers van energiecontracten aan consumenten en bedrijven.

Het doel van CIRE: het vergroten van de transparantie en het vertrouwen in de markt van (intermediaire) verkoop van energiecontracten. Samen streven we naar een duurzame en eerlijke markt.

OUR SMILING TEAM

SERVICE EN ONDERSTEUNING
Compliance
Regel en wetgeving
Leads beheer
BEDRIJFSINFORMATIE
Persberichten van het bedrijf
Adverteerders
NIEUWS EN GEBEURTENISSEN
Pers en reclame
Nieuwe diensten & service-aankondigingen
IN CONTACT KOMEN MET CALLCENTER SOLUTIONS

Get in Touch

Stadsplateau 7,  3521AZ  Utrecht

+31 30 208 01 51

Services

Search

Image
© 2022 Callcentersolutions.